Avoimet työpaikat

Parhaat duunit, hauskin jengi ja reiluin meininki
#koskamevoidaan

Sopivimmat työpaikat

Haetko kesäduunia, keikkahommaa vai vakipaikkaa? Omalta kylältä vai neljästä ilmansuunnasta? Tutustu avoimiin työpaikkoihin eri puolilla Suomea tai
jätä avoin hakemus!

Työntekijämme kertovat

”Olen päässyt tekemään AiCanin kautta monipuolisesti työtehtäviä, niin salissa, baarissa kuin keittössäkin. AiCanissa on parasta, kun pääsee helposti kokeilemaan eri työpaikkoja ja kartuttamaan kokemusta. On huippua, kun toimiston väki tuntee henkilökohtaisesti, niin he osaavat suositella juuri minulle sopivia työpaikkoja. AiCanin jengi on kuin toinen perhe, jonka kanssa voi jakaa ilot ja surut!”

– Tiina, 33 vuotta

”AiCanin kautta olen päässyt työskentelemään Leviltä Helsinkiin, baareihin, ravintoloihin sekä festivaaleille. AiCanilla minut saa pysymään aito välittäminen, yhteisöllisyys ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön. AiCanilla työskentelyssä parasta on se, että on mahdollista työskennellä itselle mieluisissa työpaikoissa ja AiCanilla tuetaan yksilön kehittymistä.”

– Sami, 26 vuotta

”AiCanin kautta ole työskennellyt järjestyksenvalvojana sekä järjestyksenvalvonnan esimiehenä. Meillä on paljon erilaisia kohteita joissa työskennellessä on päässyt kehittymään ja etenemään erilaisiin työtehtäviin. Parasta AiCanissa on ammattitaitoinen porukka ympärillä jonka kanssa hommat tehdään oikein, mutta rennosti!”

– Joel, 31 vuotta

”Olen päässyt AiCanillä toimimaan paikallisvartioinnissa, ravintoloissa ja Suomen suurilla festivaaleilla vain muutamia mainitakseni. Olen siis päässyt toimimaan erilaisissa ja monipuolisissa tehtävissä. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen teki heti alussa minuun vaikutuksen ja se saa minut pysymään AiCanilla. Parasta AiCanille työskentelyssä on äärimmäisen lämmin ja mukava työporukka, minkä kanssa jaksaa aina uudelleen kohdata uudet koitokset.”

– Tuomas, 26 vuotta

Miksi AiCan?

Tule mukaan Aicanin mahtavaan porukkaan, jossa työntekijä ei ole vain numero järjestelmässä! Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ensimmäisestä työvuorosta asti.