Miksi AiCan?

Teemme asiakkaistamme ja työntekijöistämme onnellisempia
#koskamevoidaan

AiCan – järjetön määrä osaamista

Vaikka yrityksemme on nuori, tiimimme on sitäkin kokeneempi. Me kaikki olemme toimineet menestyksekkäästi vuosia (jotkut meistä jopa vuosikymmeniä) henkilöstöpalveluiden parissa.

Jokaisella hallintopuolen tiimimme jäsenellä on myös mittava kenttäkokemus vastuutoimialansa tehtävistä. Tunnemme työntekijöidemme ja asiakkaidemme arjen – ja tiedämme miten sen saa rullaamaan sujuvasti.

Teemme töitä kokemuksella, osaamisella ja asenteella. Tosissaan, mutta ei vakavasti.

Luotettavin henkilöstöpalveluyritys

Lupaamme asiakkaillemme aina vain sen, minkä myös pidämme. Asiakassuhteemme ovatkin poikkeuksellisen pitkäaikaisia

Henkilökohtainen palvelu

Jokaisella asiakkaallamme on yksi yhteyshenkilö, jolle voi soittaa aina ongelmatilanteissa – tai ihan vaan tilanteissa.

Vastuullinen työnantaja

Maksamme aina vähintään TES:n mukaista palkkaa, työterveyden piiriin pääsee heti ja huolehdimme sairauslomakorvauksista.

Motivoituneimmat työntekijät

Arvostamme aidosti työntekijöitämme, ja se näkyy tekemisen laadussa. Hyvinvoivat työntekijämme ovat paras käyntikortti sekä meille että asiakkaillemme.

Tyytyväisyystakuu

Mikäli asiakkaamme ei ole tyytyväinen työntekijämme ensimmäiseen työvuoroon yrityksessäsi, emme laskuta siitä mitään.

Avoimuuden kulttuuri

Johtamismallimme on aktiivinen ja kannustava. Koulutus- ja virkistystilaisuuksissamme kehitämme henkilöstöpolitiikkaamme yhdessä henkilöstön kanssa avoimessa ilmapiirissä. 

Selkeä ja läpinäkyvä laskutus

Käytämme laskutuksessamme vain yhtä kerrointa, joka pitää sisällään kaikki sivukustannukset eläkekertymästä sairauspäivärahaan ja vuosivapaista sairausajan palkkaan.

Hauskanpito

Teemme töitä tosissamme, sehän on selvä, mutta tosikkona emme halua niitä paiskia. Ilo on AiCanin työntekijöiden perusoikeus ja teemme kaikkemme, että sitä riittää jokaisessa työpäivässä.

Asiakkaamme kertovat

”Parasta yhteistyössä AiCanin kanssa on lämminhenkisyys, ihmislähtöisyys ja yhdessä tekeminen. AiCanilla on monipuolinen valikoima ammattilaisia, jotka hoitavat työn kuin työn arvokkuudella ja intohimolla pitäen pienen pilkkeen mukana silmäkulmassa. AiCanin kanssa tehdessä olemme yhdessä asian ja tekemisen äärellä.”

– Anniina Havukainen

Tuotantopäällikkö, Nelonen Media Live

”Minulla on onni, että AiCan:in kohdevastaava on alaisenani, joten yhteystyö on sujuvaa, avointa ja toisiamme kehittävää. Aican:in edustajien kanssa on hienoa kun asioista voi puhua suoraan.”

– Mika Mäki

Palvelupäällikkö: vahtimestaripalvelut ja tapahtumaturvallisuus, Tampere-talo Oy

AiCan lukuina

Avoimet työpaikat

Haetko kesäduunia, keikkahommaa vai vakipaikkaa? Omalta kylältä vai neljästä ilmansuunnasta? Tutustu avoimiin työpaikkoihin eri puolilla Suomea tai
jätä avoin hakemus!