Ravintola-ala

Meiltä löydät alan loistavimmat duunit
#koskamevoidaan

Ravintola-ala – monipuolisia duuneja ympäri Suomea

Etsimme hotelli-, ravintola- ja catering-alalle jatkuvasti työntekijöitä. Paikkoja on ympäri Suomen ja ympäri vuoden niin tulevaisuuden tähdille kuin rautaisille ammattilaisille. Arvostamme työkokemusta, mutta ennen kaikkea loistavaa asennetta – sillä aloittelijakin pääsee pitkälle. Jos haluat tehdä töitä tosissaan, mutta et vakavasti, liity AiCanin jengiin!

Haemme jatkuvasti tekijöitä ravintola-alan työtehtäviin kuten:

Salitarjoilija

Oletko suvereeni asiakaspalvelun ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Tunnettu hyvistä vuorovaikutustaidoistasi ja oma-aloitteisuudestasi? Hoidat tyylikkäästi tilanteen kuin tilanteen
ja tyytyväinen asiakas saa sinut kehräämään? Etsimme kaltaisiasi salitarjoilijoita erilaisten asiakasyritystemme tarpeisiin.

Baarityöntekijä

Haetpa täysiä tunteja tai keikkaduunia, meillä on töitä baarityöntekijöille. Tarvitsemme timanttisella asiakaspalveluasenteella varustettuja loistavia persoonia, joiden hymy ei hyydy hektisessäkään menossa. Jos tunnistat itsesi ja takataskussasi on lisäksi anniskelupassi, tsekkaa avoimet työpaikkamme.

Ravintolakokki

Jos intohimosi on raaka-aineiden taikominen herkullisiksi annoksiksi, viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä ja asenteesi on loistava, tarvitsemme sinua! AiCanin kautta lukemattomat kokit ovat työllistyneet street food -mestoihin, fine dining -paikkoihin, tilausravintoloihin, keitrauspalveluihin, kahviloihin, konttiravintoloihin…

Festivaalityöntekijä

Unelmien festarikesä kiikarissa? Haemme työntekijöitä Suomen suurimmille festivaaleille ja kiinnostavimpiin tapahtumiin. Hommia riittää laidasta laitaan niin rutinoituneille festariammattilaisille kuin ensi kertaa mukaan tuleville, kunhan asenteesi on loistava. 

Miksi AiCan?

Meillä on paitsi alan loistavimmat duunit, myös parhaimmat tyypit niitä tekemässä.
Työntekijämme ovat monenlaisista taustoista ponnistavia persoonallisuuksia, joista jokainen on meille tärkeä. Pidämme huolta omistamme, hoidamme työnantajavelvoitteemme ilolla sekä annamme mahdollisuuden oppia ja edetä.

Sopivimmat työpaikat

Haetko kesäduunia, keikkahommaa vai vakipaikkaa? Omalta kylältä vai neljästä ilmansuunnasta? Tutustu avoimiin työpaikkoihin eri puolilla Suomea tai
jätä avoin hakemus!